ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ / ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πώς να δημιουργείς εντυπωσιακούς δραματικούς ουρανούς, με απλές τεχνικές.

Η περίοδος του Φθινοπώρου έχει φτάσει και μαζί με αυτή πολλές φωτογραφικές ευκαιρίες. 

 Νωρίς το πρωί ή και κατά την διάρκεια της ημέρας κυριαρχούν τα σύννεφα και οι εντυπωσιακοί ουρανοί. 

 Πολλές φορές όμως η φωτογραφική μας μηχανή δεν μπορεί να αιχμαλωτίσει τα σκηνικά αυτά με τον τρόπου που θέλουμε ή φανταζόμαστε. Πχ ο ουρανός μπορεί να είναι flatκαμένος, να μην έχει λεπτομέρειες και γενικότερα οι φωτογραφίες μπορεί να βγαίνουν λιγότερο εντυπωσιακές από όσο θα θέλαμε. 

 Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα πως να χρησιμοποιείς το Photoshop για να μεταμορφώνεις τις λήψεις σου σε κινηματογραφικά, ατμοσφαιρικά αριστουργήματα.,  

 Θα μάθεις: 

  • Πώς να επαναφέρεις λεπτομέρεια από φωτεινούς ουρανούς με σύννεφα 
  • Πώς να αλλάζεις τον φωτισμό ενός κάδρου 
  • Πώς να δημιουργείς καλαίσθητα βινιεταρίσματα 
  • Πώς να πετυχαίνεις ένα κινηματογραφικό Look που θα εντυπωσιάσει τους πάντες 
  • Και πολλά μικρά μυστικά  

 Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πώς να μεταμορφώνεις τις φωτογραφίες σου σε cinematic landscapes 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια