ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΖΩΝΤΑΝΕΨΕ ΤΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΟΥ ΜΕ 3 ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop σου δείχνω πως να δημιουργείς εντυπωσιακά και πανέμορφα πορτραίτα φωτογραφίες σου με 3 μόνο layers!

Όπως γνωρίζετε τα πορτραίτα αποτελούν το αγαπημένο μου θέμα φωτογράφισης. Μερικές φορές όμως οι λήψεις από την φωτογραφική μου μηχανή δεν έχουν την ζωντάνια και την σπιρτάδα που θέλω.

Για αυτό τον λόγο έχω δημιουργήσει μια failproof διαδικασία επεξεργασίας που είναι γρήγορη και δίνει εκπληκτικά αποτελέσματα ,κάθε φορά.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω ακριβώς αυτή την διαδικασία ώστε να την αξιοποιήσεις και εσύ.

Τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν, είμαι σίγουρος.

Enjoy!

Θέλεις περισσότερα;

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για το Photoshop και την φωνογραφική σου μηχανή τότε πρέπει να δεις την συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας μας.

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

Δες το μάθημα φωτογρφίας που αναφέρει ο Στράτος στο βίντεο με τίτλο:  Eντυπωσιακές τεχνικές επεξεργασίας πορτραίτων σε εξωτερικό χώρο κάνοντας κλικ εδω.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια