ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πρακτικές τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφιών για να δημιουργήσεις καλαίσθητες φωτογραφίες πορτραίτων.

Οι καλοκαιρινές λήψεις πορτραίτων απαιτούν ιδιαίτερη επεξεργασία. Είναι γεμάτες με χρώματα, φως και καλοκαιρινά στοιχεία .

Για αυτό δημιουργήσαμε το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop στο οποίο ο Stratos Agiani θα σου δείξει πως να δίνεις εκπληκτικά χρώματα στις φωτογραφίες σου μέσα από summer color grading τεχνικές, αλλά και πως να ξεκλειδώσεις άπειρες χρωματικές παλέτες και στυλ για να δημιουργήσεις το δικό σου ύψος επεξεργασίας.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πως να ξεκλειδώσεις τα μυστικά του καλοκαιρινού Color Grading.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΠΟΡΤΡΑΙΤΟΥ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X