ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞEΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑ ΤΟΠΙΑ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙΣ;

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα photoshop θα σου μάθω μια σειρά από τεχνικές που θα πάνε τις φωτογραφίες σου στο επόμενο επίπεδο. 

 

Φωτογραφία τοπίου. Ένας κλάδος της φωτογραφίας που μας αφήνει στο έλεος των στοιχείων, της τύχης ( που δεν έχω σίγουρα ) και των εκάστοτε συνθηκών. Προσωπικά πρέπει να το ψάξω λίγο γιατί 8 στις 10 φορές που βγαίνω για φωτογραφία τοπίου επιστρέφω πίσω με φωτογραφίες που δεν με ενθουσιάζουν.

Μερικές φορές όμως η θεά τύχη μου κλείνει το μάτι και καταφέρνω να βγάλω μερικές όμορφες φωτογραφίες. Και με την δύναμη της σωστής επεξεργασίας μπορώ να τις πάω στο επόμενο επίπεδο.

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω μερικές από τις τεχνικές που αξιοποιώ για να δημιουργήσω φωτογραφίες τοπίων που αρέσουν …. Ακόμα και σε εμένα ;-p

Πάτα το Play και δεν θα το μετανιώσεις.

Enjoy!

 
 

ΕΦΤΑΣΕ η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ της BLACK FRIDAY 2021. -85% για τα πρώτα 200 άτομα!

Θέλεις απεριόριστη πρόσβαση σε 100+ μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom; Σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα; Σε ένα σεμινάριο φωτογραφίας ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ; Σε επιπλέον παροχές; Αν ναι πρέπει να προλάβεις την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΡΟΡΑ Black Friday που ξεκίνησε.

Μάθε περισσότερα με ένα κλικ εδώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ισχύει ΜΟΝΟ για τα 200 πρώτα άτομα!

Έχεις απορίες; Κάλεσε μας στα 6940 897 831 και 6987 781 017 Δευτέρα έως Σάββατο, 09:30 – 15:00, 18:00 – 20:00.

 

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου μια τεχνική που θα αλλάξει τον τρόπο που φωτογραφίζεις!   Θέλεις να δημιουργείς φωτογραφίες που έχουν ξεχωριστό οπτικό…

Σχόλια