ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΑΠO ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ 2 ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου αποκαλύψει πως μπορείς να επαναφέρεις λεπτομέρεια σε υποφωτισμένες περιοχές μιας φωτογραφίας.

Θα σου έχει τύχει να φωτογραφίζεις σε “δυσκολες” συνθήκες φωτισμού και όλα να είναι άψογα φωτισμένα, εκτός από το θέμα σου.

Ειδικά στην Ελλάδα όπου έχουμε 70% ηλιοφάνεια ολόκληρο τον χρόνο αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται συχνά, σαν κακό σπυράκι που δεν λέει να φύγει την πρώτη ημέρα που έχεις ραντεβού με το αγαπημένο σου πρόσωπο!

Worry not! Έχουμε την λύση από τον Strato Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop που θα σου δείξει πώς με μερικά απλά βήματα μπορείς να επαναφέρεις λεπτομέρειες από υποφωτισμένα θέματα και περιοχές στις φωτογραφίες σου.

Η τεχνική αυτή δουλεύει καταπληκτικά, είναι γρήγορη και μη καταστροφική και μπορεί να την εφαρμόσει ο καθένας! Και το καλύτερο από όλα; Δουλεύει καλύτερα και πιο στοχευμένα από την επεξεργασία στο Adobe Camera Raw κα την βοήθεια του shadows slider.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και δώσε τέλος σε σκοτεινά και υποφωτισμένα θέματα!
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια