ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΑΠO ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ 2 ΚΙΝΗΣΕΙΣ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου αποκαλύψει πως μπορείς να επαναφέρεις λεπτομέρεια σε υποφωτισμένες περιοχές μιας φωτογραφίας.

Θα σου έχει τύχει να φωτογραφίζεις σε “δυσκολες” συνθήκες φωτισμού και όλα να είναι άψογα φωτισμένα, εκτός από το θέμα σου.

Ειδικά στην Ελλάδα όπου έχουμε 70% ηλιοφάνεια ολόκληρο τον χρόνο αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται συχνά, σαν κακό σπυράκι που δεν λέει να φύγει την πρώτη ημέρα που έχεις ραντεβού με το αγαπημένο σου πρόσωπο!

Worry not! Έχουμε την λύση από τον Strato Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop που θα σου δείξει πώς με μερικά απλά βήματα μπορείς να επαναφέρεις λεπτομέρειες από υποφωτισμένα θέματα και περιοχές στις φωτογραφίες σου.

Η τεχνική αυτή δουλεύει καταπληκτικά, είναι γρήγορη και μη καταστροφική και μπορεί να την εφαρμόσει ο καθένας! Και το καλύτερο από όλα; Δουλεύει καλύτερα και πιο στοχευμένα από την επεξεργασία στο Adobe Camera Raw κα την βοήθεια του shadows slider.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και δώσε τέλος σε σκοτεινά και υποφωτισμένα θέματα!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΣ ΑΠO ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ 2 ΚΙΝΗΣΕΙΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X