ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΖΕΣΤΟ FASHION LOOK

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πώς να δημιουργείς ένα εντυπωσιακό ζεστό fashion look ιδανικό για φωτογραφίες πορτραίτου και γάμου.

Μετά από πολλές απαιτήσεις έφτιαξα το συγκεκριμένο μάθημα στο οποίο θα σου δείξω πώς μπορείς με πολύ απλά βήματα να πάρεις ένα εντυπωσιακό fashion look για φωτογραφίες πορτραίτου και γάμου.

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι εξαιρετικά εύκολη, μη καταστροφική καθώς και πλήρως παραμετροποίησιμη για να τη φέρεις ακριβώς στα μέτρα σου.

Πέρα από αυτό όμως θα έχεις τη δυνατότητα να επεξεργαστείς τη φωτογραφία με τρόπο που το ειδικό εφέ δεν θα τραβάει την προσοχή από το θέμα σου, αλλά ίσα-ίσα θα συμπληρώνει τη φωτογραφία σου αρμονικά.

Το συγκεκριμένο εφέ χρησιμοποιείται κατά κόρον από περιοδικά μόδας οπότε είμαι σίγουρος ότι θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο μιας και θα μεταμορφώσει τις φωτογραφίες σου και θα εντυπωσιάσει τους πελάτες σου.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μη ξεχάσεις να κάνεις like, αλλά και να το μοιραστείς στα social media.

Επιπλέον αν θέλεις δωρεάν μαθήματα κάθε βδομάδα στο e-mail σου μπορείς να μπεις στην ενημερωτική μας λίστα.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου και μέχρι την επόμενη φορά καλή επεξεργασία!

Και μην ξεχάσεις να προβάλεις δωρεάν την δουλειά σου στη φωτογραφική κοινότητα της Foturion όπου πλέον μπορείς να δημιουργήσεις ένα δωρεάν λογαριασμό και να έχεις απεριόριστα uploads!

Περισσότερα στο www.foturion.com.

Φιλικά
Stratos Agiani

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια