ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ MOOD

Ο Stratos Agiani επιστρέφει με ένα δωρεάν μάθημα Photoshop στο οποίο θα σου δείξει 3 διαφορετικούς τρόπους χρωματικής επεξεργασίας για φωτογραφίες που θα εντυπωσιάσουν!

Πλέον ένα φωτογραφικό αρχείο αποτελεί την πρώτη ύλη για την δημιουργία μιας εκπληκτικής φωτογραφίας. Η λήψη είναι το 50% της φωτογράφισης ενώ το άλλο 50% είναι η επεξεργασία της.

Αν και ο τρόπος λήψης καθορίζει σε μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα και το mood μιας λήψης, η χρωματική επεξεργασία αυτής είναι η διαδικασία που καθορίζει το τελικό φωτογραφικό αποτέλεσμα.

Για αυτό ο Stratos Agiani θα δείξει σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop πως μπορείς να δημιουργήσεις κινηματογραφικές φωτογραφίες με 3 διαφορετικούς τρόπους και εργαλεία, με μη καταστροφικό τρόπο.

Έτσι θα μπορέσεις να πειραματιστείς άφοβα και να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό στυλ επεξεργασίας.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ MOOD"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X