ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ LEVELS ADJUSTMENT LAYERS

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξει πως να χρησιμοποιείς το Levels Adjustment Layers για δημιουργική επεξεργασία αλλά και πως να διορθώνεις κοινά προβλήματα.

Τα Adjustment Layers αποτελούν μετά τα layers το πιο δυνατό εργαλείο του Photoshop. Ο λόγος είναι πως επιτρέπουν σε ένα φωτογράφο να κάνει επεξεργασία μιας φωτογραφίας με μη καταστροφικό τρόπο.

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία είναι το Levels Adjustment Layer. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο δημιουργικών διορθώσεων και επεξεργασίας φωτογραφιών, και κρύβει πολλές λειτουργίες που αρκετοί φωτογράφοι δεν γνωρίζουν.

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως να χρησιμοποιείς αυτό το εξαιρετικό εργαλείο ώστε να πας την επεξεργασία φωτογραφίας στο επόμενο επίπεδο.

Παρακολούθησε το λοιπόν και ανακάλυψε τα οφέλη των Levels Adjustment Layers.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ LEVELS ADJUSTMENT LAYERS"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X