ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΜΥΣΤΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ LEVELS ADJUSTMENT LAYERS

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξει πως να χρησιμοποιείς το Levels Adjustment Layers για δημιουργική επεξεργασία αλλά και πως να διορθώνεις κοινά προβλήματα.

Τα Adjustment Layers αποτελούν μετά τα layers το πιο δυνατό εργαλείο του Photoshop. Ο λόγος είναι πως επιτρέπουν σε ένα φωτογράφο να κάνει επεξεργασία μιας φωτογραφίας με μη καταστροφικό τρόπο.

Ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία είναι το Levels Adjustment Layer. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευέλικτο εργαλείο δημιουργικών διορθώσεων και επεξεργασίας φωτογραφιών, και κρύβει πολλές λειτουργίες που αρκετοί φωτογράφοι δεν γνωρίζουν.

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πως να χρησιμοποιείς αυτό το εξαιρετικό εργαλείο ώστε να πας την επεξεργασία φωτογραφίας στο επόμενο επίπεδο.

Παρακολούθησε το λοιπόν και ανακάλυψε τα οφέλη των Levels Adjustment Layers.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια