ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ SHARPENING ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop και επεξεργασίας φωτογραφίας ο Statos Agiani θα σου δείξει πώς να αποκαλύπτεις εντυπωσιακές λεπτομέρειες που υπάρχουν στις φωτογραφίες σου αλλά δεν φαίνονται! 

Πολλές φορές όταν βγάζουμε πορτραίτα θέλουμε να κάνουμε sharpening για να αποκαλύψουμε την λεπτομέρεια που μπορεί να καταγράψει ο εξοπλισμός μας. Οι περισσότερες όμως μέθοδοι sharpening επηρεάζουν όλο το κάδρο, κάτι που δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση.  

Αν για παράδειγμα έχουμε βγάλει μια φωτογραφία όπου το φόντο είναι θολό ( μικρό βάθος πεδίου ) δεν θέλουμε το sharpening να εφαρμοστεί σε αυτό. Το ίδιο ισχύει για τις περιοχές του δέρματος στο πρόσωπο. 

Πως λοιπόν μπορούμε μεν κα κάνουμε μία φωτογραφία sharp προστατεύοντας ταυτόχρονα τις περιοχές που δεν χρειάζονται επεμβάσεις; 

Ανακάλυψε το πώς στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και άφησε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις δωρεάν εγγραφή στον νέα μα κοινότητα όπου μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις γύρω από φακούς, φωτογραφικές μηχανές και τεχνικές φωτογράφισης, για να λάβεις απάντηση απευθείας από τον Stratos Agiani!  

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια