ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ RETRO LOOK ΣΕ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΤΟ PHOTOSHOP

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα πως να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό retro look με την βοήθεια του Photoshop. Ιδανικό για φωτογράφους πορτραιτων και γάμου.

Τα retro look έχουν κάνει ένα μεγάλο comeback τόσο στην ερασιτεχνική όσο και στην Επαγγελματική φωτογραφία γάμου και βάπτισης. Μεγάλο ρόλο έπαιξε η διεθνής τάση προς αυτό το Look αλλά και τα social media οπως το Instagram.

Για αυτό λοιπόν ο Stratos Agiani σε αυτό το μάθημα Photoshop θα σου δείξει πως μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου retro φωτογραφικό look , με την βοήθεια των κατάλληλων adjustment layers και ρυθμίσεων.

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και οπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις την ερώτηση σου ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια