ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξει όλες τις ρυθμίσεις επεξεργασίας εξαγωγής και αποθήκευσης ώστε οι φωτογραφίες σου να διατηρούν εξαιρετική ποιότητα όταν τις δημοσιεύεις στο Facebook και στο Instagram.

Σου έχει τύχει: ανεβάσεις μια φωτογραφία με εξαιρετική λεπτομέρεια στο Instagram ή στο Facebook και όταν πας να την δεις η ποιότητα της έχει πάει … περίπατο!
Αυτό συμβαίνει επειδή το Instagram αλλά και το Facebook συμπιέζουν τις φωτογραφίες σου πριν την δημοσίευση.

Μην ανησυχείς όμως. Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop ο Stratos Agiani θα σου δείξει τι πρέπει να κάνεις ώστε οι φωτογραφίες σου να διατηρούν την μέγιστη δυνατή λεπτομέρεια, ακόμα και μετά την δημοσίευση τους στα Social Media.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πώς να δημοσιεύεις φωτογραφίες στα social media με εκπληκτική λεπτομέρεια!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X