ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α/Μ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου αποκαλύψει τα μυστικά επεξεργασία που χρησιμοποιεί για να δημιουργεί κινηματογραφικά ασπρόμαυρα πορτραίτα.

Σίγουρα έχεις δει εντυπωσιακά ασπρόμαυρα πορτραίτα που τραβούν την προσοχή: έχουν εντυπωσιακή λεπτομέρεια, ονειρικό βάθος πεδίου και κινηματογραφικό φωτισμό.

Πως όμως οι φωτογράφοι παίρνουν αυτό το αποτέλεσμα; Είναι θέμα εξοπλισμού ή επεξεργασία;

Η απάντηση θα δοθεί σήμερα μια και καλή από τον Strato Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop που θα σου δείξει πώς να δημιουργείς εντυπωσιακά ασπρόμαυρα πορτραίτα, με μη καταστροφικό τρόπο, βήμα βήμα.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε την μυστική συνταγή που σου δίνει κινηματογραφικά α/μ πορτραίτα κάθε φορά.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ Α/Μ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X