ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ PHOTOSHOP

Δημιούργησε εντυπωσιακά ασπρόμαυρα πορτραίτα και τοπία με μη καταστροφικο τρόπο, και με πλήρη δημιουργική ελευθερία!

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία πολλές φορές μπορεί να είναι flat και βαρετή. Ο λόγος κρύβεται στο ότι πολλοί  φωτογράφοι απλά αφαιρούν το χρώμα απο μία φωτογραφία, προσθέτουν λίγο contrast και σταματούν εκεί.

“Μα αυτό Στράτο δεν ειναι η ασπρόμαυρη φωτογραφία; Μια φωτογραφίαπου δεν έχει χρώμα;” θα αναρωτιεσαι ίσως αυτή την στιγμή. Η απάντηση φυσικά είναι όχι.

Υπάρχει ένας καλύτερος και πολύ πιο δημιουργικός τρόπος για να κάνεις μια φωτογραφία ασπρόμαυρη, χρησιμοποιώντας το χρώμα ( ώ ναι ) και μάλιστα χωρίς καταστροφικό τρόπο!

Με αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop θα έχεις τον απόλυτη έλεγχο κατά την  διαδικασίας μετατροπής μίας φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη, και θα είσαι σε θέση:

  • Να δημουργείς εκπληκτικές φωτογραφίες
  • Να δημιουργείς πολλές παραλαγές της ίδιας φωτογραφίας με διαφορετικό στυλ και ατμόσφαιρα
  • Να τραβάς την προσοχή του θεατή στο σημειο που θέλεις
  • Να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου γρήγορα και με μή καταστροφικό τρόπο

Και μην ξεχάσεις να προβάλεις δωρεάν την δουλειά σου στη φωτογραφική κοινότητα της Foturion όπου πλέον μπορείς να δημιουργήσεις ένα δωρεάν λογαριασμό και να έχεις απεριόριστα uploads!

Περισσότερα στο www.foturion.com

Παρακολούθησε λοιπόν το μάθημα και μην ξεχάσεις να γραφτείς στην ενημερωτική μας λίστα για να λαμβάνεις όλα τα νέα μας δωρεάν μαθήματα στο email σου.

Τέλος δείξε λίγη αγάπη και κάνε Like και Share!

Φιλικά
Stratos Agiani

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια