ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο φωτογραφίας με κινητό στο Οινογένεσις!

Μάθε πως να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες με το κινητό σου απο τον βραβευμένο Strato Agiani σε αυτό το σεμινάριο φωτογραφίας!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΓΙΝΕ SOLD OUT ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Η ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ!

Σε μία εποχή που τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα διαθέτουν φωτογραφική κάμερα και ο περισσότερος πληθυσμός του πλανήτη διαθέτει κινητό τηλέφωνο, είναι σημαντικό να ανακαλύψουμε τις τεχνικές και εικαστικές δυνατότητες που μας παρέχουν οι μικρές αυτές φορητές συσκευές και να εμβαθύνουμε στο τεχνικά και αισθητικά τους χαρακτηριστικά μέσα από ένα εργαστήριο που θα περιλαμβάνει πρακτικές συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες.
Σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο θα μάθεις πως να εκπαιδεύσεις την φωτογραφική σου ματιά ώστε να δημιουργήσεις πανέμορφες φωτογραφίες όπου και αν βρίσκεσαι, ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον μέσα από πρακτικά παραδείγματα θα δεις πως μπορείς να αναγνωρίζεις τις φωτογραφικές ευκαιρίες που υπάρχουν ή δημιουργούνται γύρω σου, καθώς και πως να τις αποτυπώνεις.

 

 

Τι γνώσεις θα αποκτήσεις ;

  • • Πως να αναγνωρίζεις φωτογραφικά θέματα
  • • Ποια η διαφορά ανάμεσα στην εικόνα και την φωτογραφία
  • • Πως να διαβάζεις κάθε σκηνή και να την αποτυπώνεις σωστά με το κινητό σου
  • • Πως να εντοπίζεις στοιχεία που βλέπουν μόνο οι επιτυχημένοι φωτογράφοι.
  • • Πάνω από 30 πρακτικές συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες ΑΜΕΣΑ
  • • Πολλά μικρά και μεγάλα tips Περιορισμένος αριθμών συμμετεχόντων: μέχρι 30 άτομα

Όσοι συμμετέχουν μπαίνουν στην κλήρωση που θα γίνει με τα εξής δώρα:

  • Μια υποτροφία 1 έτους αξίας 150,00 που δίνει απεριόριστη πρόσβαση σε 130+ μαθήματα φωτογραφίας σε μορφή βίντεο.
  • 3 φωτογραφικοί οδηγοί Photo Bits απο την Preset Tools συνολικής αξίας 105,00

Επιπλέον κατά την διάρκεια του σεμιναρίου θα έχουν την δυνατότητα σε προνομιακές τιμές να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί της επιλογής τους ή να αποκτήσουν μια φιάλη κρασιού από την γκάμα που θα είναι διαθέσιμη εκείνη την ημέρα.

 

Ποιος θα διδάξει:

Stratos Agiani – Photographer / Educator / Creator

O Stratos Agiani είναι ένας βραβευμένος φωτογράφος, designer και educator.

Η δουλειά του έχει εκτεθεί στο Λονδίνο, στην Νέα Υόρκη αλλά και στην Ελλάδα. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 15.000 άτομα στην τέχνη της φωτογραφίας και της επεξεργασίας τόσο μέσα από τα σεμινάρια του όσο και από την Online Ακαδημία της CraftiusPRO που έχει ιδρύσει.

To στυλ του είναι δραματικό, αυθεντικό και κινηματογραφικό τόσο σε επίπεδο φωτογραφίας όσο και σε επεξεργασίας. Δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε φωτογράφιση κάτι που κάνει όποιον είναι μπροστά από την φακό του να χαλαρώνει και να βγάζει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε φωτογράφιση.

Έχει συνεργαστεί με το Περιοδικό ΦΩΤΟγράφος, την Sony, την Huawei τα Public και άλλους οργανισμούς αλλά και περιοδικά για την δημιουργία περιεχομένου, οργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών φωτογραφικών δράσεων.

Σε προσωπικό φωτογραφικό επίπεδο λατρεύει την φωτογραφία δρόμου και πορτραίτων, μίας και του επιτρέπει να γνωρίζει νέα άτομα, προορισμούς και πόλεις, καθώς και να τα αποτυπώνει μέσα από την μοναδική φωτογραφική του ματιά.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΓΙΝΕ SOLD OUT ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Η ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ!

Δωρεάν Σεμινάριο φωτογραφίας Οινογένεσις (#8)

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΓΙΝΕ SOLD OUT. ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ

 

Σε λιγότερο απο 48 ώρες το σεμινάριο έγινε sold out! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Μπορείς όμως να μπείς στην λίστα αναμονής ώστε να ενημερωθείς για το αν θα ακυρωθούν κάποιες εγγραφές αλλά και να ενημερωθείς για τυχών επανάληψη του ή για επόμενα σεμινάρια μας.


Συνέχισε να μαθαίνεις

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου έχω AKOMA ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ σεμινάριο όπου θα σου δείξω πως να εκπαιδεύσεις την φωτογραφική σου ματιά ώστε να βγάζεις καταπληκτικές φωτογραφίες…

Σχόλια