ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Για άλλη μια χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Δραμοινογνωσία, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στην Βόρεια Ελλάδα αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στην οινική κουλτούρα!

Ως εξέχων εκπρόσωπος αυτής, το οινοποιείο Nico Lazaridi  άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους  φίλους του κρασιού, με πληθώρα δράσεων – εκδηλώσεων που συνδύασαν ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Με αφορμή λοιπόν τις «Ανοιχτές Πόρτες» το Σάββατο 27 Μαΐου πραγματοποιήθηκε από τον Strato Agiani σεμινάριο φωτογραφίας με σκοπό να επιτρέψει σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τον φανταστικό κόσμο της φωτογραφίας χρήσιμες πληροφορίες, τεχνικές αλλά και συμβουλές για τη φωτογραφία, βήμα βήμα σε απλή και κατανοητή γλώσσα!

Επιπλέον είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις με άλλα άτομα τα οποία έχουν κοινό ενδιαφέρον και αγάπη για τη φωτογραφία!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ανανεώνουμε το ραντεβού μας το 2018!

Ακολουθεί  φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο.

[envira-gallery id=”11803″]

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ – ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Εκπαιδευτικά Εργαστήρια Φωτογραφίας και Δημιουργικής Απασχόλησης στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης Ιούνιος – Ιούλιος 2017 Τα «ταξίδια» στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίας για παιδιά και νέους…

Σχόλια