ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα AffinityPhoto θα σου δείξε πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές κινηματογραφικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με εκπληκτικό φωτισμό.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες βασίζονται στο φως και το σκοτάδι για να επικοινωνήσουν το θέμα τους. Δεν είναι όμως όλες οι Α/Μ φωτογραφίες ίδιες. 

 Αυτές που σίγουρα ξεχωρίσουν είναι οι φωτογραφίες που έχουν ένα εντυπωσιακό και δραματικό τόνο, ύφος και κινηματογραφική εμφάνιση. 

 Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα να χρησιμοποιείς το Photoshop για να μπορείς να δημιουργείς κινηματογραφικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες. 

 Θα μάθεις: 

  • Πώς να μετατρέπεις σωστά μια έγχρωμη φωτογραφία σε ασπρόμαυρη 
  • Πώς να δημιουργείς ενδιαφέρον μέσα από το φως και το contrast 
  • Πώς να σβήνεις ατέλειές που τραβάνε την προσοχή 
  • Και πολλά μικρά μυστικά  

 Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo και μάθε πώς να μεταμορφώνεις τις φωτογραφίες σου σε ασπρόμαυρα κινηματογραφικά αριστουργήματα. 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ Α/Μ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με εκπληκτικό φωτισμό. Τα Ασπρόμαυρα πορτραίτα πάντα εντυπωσιάζουν. Τραβούν την προσοχή στο…

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ / ΔΡΑΜΑΤΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πώς να δημιουργείς εντυπωσιακούς δραματικούς ουρανούς, με απλές τεχνικές. Η περίοδος του Φθινοπώρου έχει φτάσει και μαζί με…

Σχόλια