ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα AffinityPhoto θα σου δείξε πώς να δημιουργείς εντυπωσιακές κινηματογραφικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες με εκπληκτικό φωτισμό.

Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες βασίζονται στο φως και το σκοτάδι για να επικοινωνήσουν το θέμα τους. Δεν είναι όμως όλες οι Α/Μ φωτογραφίες ίδιες. 

 Αυτές που σίγουρα ξεχωρίσουν είναι οι φωτογραφίες που έχουν ένα εντυπωσιακό και δραματικό τόνο, ύφος και κινηματογραφική εμφάνιση. 

 Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα να χρησιμοποιείς το Photoshop για να μπορείς να δημιουργείς κινηματογραφικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες. 

 Θα μάθεις: 

  • Πώς να μετατρέπεις σωστά μια έγχρωμη φωτογραφία σε ασπρόμαυρη 
  • Πώς να δημιουργείς ενδιαφέρον μέσα από το φως και το contrast 
  • Πώς να σβήνεις ατέλειές που τραβάνε την προσοχή 
  • Και πολλά μικρά μυστικά  

 Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo και μάθε πώς να μεταμορφώνεις τις φωτογραφίες σου σε ασπρόμαυρα κινηματογραφικά αριστουργήματα. 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X