ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΤΟΠΙΑ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo θα σου δείξω πως να δημιουργείς κινηματογραφικές ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Αυτή την εβδομάδα επιστρέφουμε με ένα νέο μάθημα Affinity Photo!

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας θα σου δείξω πως μπορείς, βήμα βήμα να δημιουργείς εντυπωσιακές Α/Μ φωτογραφίες τοπίου, με απλές τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις και στις δικές σου φωτογραφίες.

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Affinity Photo, τότε πρέπει να το ανακαλύψεις! Είναι το 2ο πιο δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας που δίνει το 90% των δυνατοτήτων του Photoshop με κόστος μόνο 50,00 με μία και μόνο πληρωμή!

Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες  και να ακολουθήσεις το σημερινό μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας.

Κατέβασε το για Δωρεάν Δοκιμή για 30 ημέρες από εδώ >> https://bit.ly/3sGppRC

Enjoy!
 

Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα για το Affinity Photo και την φωτογραφική σου μηχανή τότε πρέπει να δεις την συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας μας.

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια