ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo θα σου δείξω μερικές εύκολες τεχνικές που θα πάνε τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου πορτραίτα σε άλλο επίπεδο!

Το Affinity Photo είναι ο κύριος ανταγωνιστής του Photoshop, με εκπληκτικές δυνατότητες επεξεργασίας φωτογραφιών. Δεν είναι τυχαίο πως η Apple το χρησιμοποιεί στις παρουσιάσεις της ως σημείο αναφοράς για τις δυνατότητες του.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo θα σου δείξω πως να επεξεργάζεσαι εύκολα και γρήγορα τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά σου πορτραίτα, πως να τα δίνεις εκπληκτικά χρώματα και πως να δημιουργείς επικές λήψεις που όλοι θα θαυμάζουν!

Enjoy!
Το συγκεκριμένο μάθημα είναι η ιδανική αρχή για να γνωρίσεις το Affinity Photo.

Αν δεν γνωρίζεις τι είναι το Affinity Photo, τότε πρέπει να το ανακαλύψεις! Είναι το 2ο πιο δημοφιλές πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας που δίνει το 90% των δυνατοτήτων του Photoshop με κόστος μόνο 50,00 με μία και μόνο πληρωμή!

Αν δεν το έχεις μπορείς να το κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ για 30 ημέρες από αυτό το link και να ακολουθήσεις το σημερινό μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας.

Κατέβασε το για Δωρεάν Δοκιμή για 30 ημέρες από εδώ >>

Δες το μάθημα φωτογρφίας που αναφέρει ο Στράτος στο βίντεο με τίτλο: Μάθε πως να χρησιμοποιείς το χρώμα για να δημιουργείς εντυπωσιακές φωτογραφίες κάνοντας κλικ εδω.
Αν σου άρεσε αυτό το μάθημα και θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα τότε πρέπει να δεις την συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης σε όλα τα μαθήματα της Ακαδημίας μας.

Με μία πληρωμή παίρνεις απεριόριστη πρόσβαση σε 75+ μαθήματα φωτογραφίας, στα Live σεμινάρια που κάνουμε κάθε μήνα διαδικτυακά αλλά και σε 6 νέα μαθήματα κάθε μήνα!

Μάθε περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας κλικ εδώ

Επίσης, μπορείς να βρείς τις κάρτες ποζαρίσματος εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια