ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΕΙΩΝ RAW ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα για το Affinity Photo θα σου δείξει πως μπορεί κάποιος να επεξεργαστεί τα RAW αρχεία του με το Affinity Photo, με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Συνεχίζοντας τα μαθήματα για το Affinity Photo, την κορυφαία εναλλακτική του Photoshop χωρίς συνδρομές και πλέον ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες (μάθε όλες τις λεπτομέρειες με κλικ εδώ)

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα θα δείτε πως ο Stratos Agiani επεξεργάζεται μια φωτογραφία του που κέρδισε την 1η θέση σε ένα παγκόσμιο οργανισμό της Olympus, με τα εργαλεία RAW που προσφέρει το Affinity Photo.

Θα δείτε πως μετατρέπει μια flat φωτογραφία σε κινηματογραφική λήψη με απίστευτη επαναφορά λεπτομέρειας και δημιουργία ενός πανέμορφου mood.

Το συγκεκριμένο μάθημα είναι μια καλή εισαγωγή και γνωριμία με τις δυνατότητες επεξεργασίας RAW του Affinity Photo.

Τις επόμενες ημέρες θα δείτε και άλλα πιο αναλυτικά σε βάθος δωρεάν μαθήματα, αντίστοιχα με αυτά του Photoshop, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Κατέβασε το Affinity Photo ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες κάνοντας κλίκ εδώ.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια