ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΜΑ: ΣΒΗΣΕ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα για το Affinity Photo θα σου δείξει πως μπορεί κάποιος να ρετουσάρει και να σβήνει ατέλειες στις φωτογραφίες του.

Συνεχίζοντας τα μαθήματα για το Affinity Photo, την κορυφαία εναλλακτική του Photoshop χωρίς συνδρομές και πλέον ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες (μάθε όλες τις λεπτομέρειες με κλικ εδώ)

Στο νέο δωρεάν μάθημα Affinity Photo θα δείτε πως ο Stratos Agiani χρησιμοποιεί ένα εντυπωσιακό εργαλείο διαγραφής ατελειών που κάνει το ρετουσάρισμα, κυριολεκτικά παιχνιδάκι.

Θα δείτε πως σβήνει ατέλειες με απλά βήματα, σε χρόνο μηδέν και με καταστροφικό τρόπο. Έτσι θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε τις δυνατότητες ενός πανίσχυρου εργαλείου ρετουσαρίσματος.

Το συγκεκριμένο μάθημα είναι μια καλή εισαγωγή και γνωριμία με τις δυνατότητες ρετουσαρίσματος του Affinity Photo.

Τις επόμενες ημέρες θα δείτε και άλλα πιο αναλυτικά σε βάθος δωρεάν μαθήματα, αντίστοιχα με αυτά του Photoshop, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Κατέβασε το Affinity Photo ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες κάνοντας κλίκ εδώ.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα για το Affinity Photo θα σου δείξει πως μπορεί κάποιος να διαγράφει αντικείμενα εύκολα, γρήγορα και με μη καταστροφικό τρόπο Όπως υποσχεθήκαμε, συνεχίζουμε…

Σχόλια