ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΣΕ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα για το Affinity Photo θα σου δείξει πως να απογειώνεις τις φωτογραφίες με flat οθρανό σε κινηματογραφικές λήψεις που εντυπωσιάζουν!.

Σήμερα θα δούμε πως με το Affinity Photo, την κορυφαία εναλλακτική του Photoshop χωρίς συνδρομές και πλέον ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες (μάθε όλες τις λεπτομέρειες με κλικ εδώ), μπορείς να αντικαταστήσεις εύκολα και γρήγορα ένα βαρετό flat ουρανό με ένα οθρανό που έχει δραματικά σύννεφα, με σκοπό την δημιουργία κινηματογραφικών πορτραίτων.

Στο νέο δωρεάν μάθημα Affinity Photo θα δείτε πως ο Stratos Agiani χρησιμοποιεί ένα απο τα κορυφαία εργαλεία επιλογών, τις μάσκες αλλά και μερικές ακόμα τενχικές για να αντικαταστήσει γρήγορα ένα βαρετό ουρανό.

Η συγκεκριμένη τεχνική είναι εξαιρετικά χρήσιμη όταν βγάζουμε φωτογραφίες πορτραίτων σε ημέρες που έχει συννεφιά και πολύ όμορφο & μαλακό φωτισμό, αλλά ο ουρανός είναι flat χωρίς καμία λεπτομέρεια.

Το συγκεκριμένο μάθημα είναι μια καλή εισαγωγή και γνωριμία με τις δυνατότητες κολάζ του Affinity Photo.

Τις επόμενες ημέρες θα δείτε και άλλα πιο αναλυτικά σε βάθος δωρεάν μαθήματα, αντίστοιχα με αυτά του Photoshop, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Κατέβασε το Affinity Photo ΔΩΡΕΑΝ για 3 μήνες κάνοντας κλίκ εδώ.

 
 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια