ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΑ ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo θα σου δείξε πρακτικές τεχνικές επεξεργασίας φωτογραφιών για να δημιουργήσεις elegant color grades από την ρομαντική εποχή του φιλμ.

Πολλοί λένε πως κάτω από τον φωτεινό καλοκαιρινό ήλιο δεν μπορεί κάποιος να βγάλει όμορφα πορτραίτα.

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας με το Affinity Photo θα αποδείξουμε το ακριβώς αντίθετο. Με την βοήθεια του Strato Agiani θα αξιοποιήσουμε τα εργαλεία που μας δίνει το Affinity Photo ώστε να πάρουμε μια φωτογραφία πορτραίτου σε μορφή RAW και να την μεταμορφώσουμε σε μία εντυπωσιακή λήψη με όλα τα ρομαντικά χαρακτηριστικά της εποχής του έγχρωμου Film.

Οι συγκεκριμένη τεχνική είναι εύκολη, γρήγορη και δίνει όχι μόνο εντυπωσιακά αποτελέσματα αλλά ξεκλειδώνει μία σειρά από δημιουργικές δυνατότητες σε ότι αφορά την vintage χρωματική επεξεργασία.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Affinity Photo και μάθε πως να ξεκλειδώσεις τα μυστικά του vintage film Color Grading.
 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια