ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ AFFINITY PHOTO: ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ WHITE BALANCE

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα για το Affinity Photo θα σου δείξει πως μπορεί κάποιος να διορθώσει γρήγορα το white balance στις φωτογραφίες του για εκπληκτικά χρώματα.

Όπως υποσχεθήκαμε, συνεχίζουμε τα μαθήματα για το Affinity Photo, την κορυφαία εναλλακτική του Photoshop χωρίς συνδρομές.

Στο νέο δωρεάν μάθημα Affinity Photo θα δείτε πως ο Stratos Agiani διαφορετικά εργαλεία και τρόπους για να διορθώσει προβλήματα White Balance, με σκοπό να επαναφέρει τα πραγματικά, σωστά και εντυπωσιακά χρώματα μιας φωτογραφίας. Το συγκεκριμένο μάθημα είναι μια καλή εισαγωγή και γνωριμία με τις δυνατότητες χρωματικών διορθώσεων του Affinity Photo.

Τις επόμενες ημέρες θα δείτε και άλλα πιο αναλυτικά σε βάθος δωρεάν μαθήματα, αντίστοιχα με αυτά του Photoshop, οπότε μείνετε συντονισμένοι.
 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια