ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα σου εξηγήσει τι πραγματικά είναι το κάδρο, καθώς και το ποια η χρησιμότητα του και ο ρόλος του στην σύνθεση μιας φωτογραφίας.

Το φωτογραφικό κάδρο αποτελεί ένα εργαλείο σύνθεσης υψίστης σημασίας και ρόλου. Καθορίζει δραστικά το πώς και τι δείχνει μια φωτογραφία ( ή τι ΔΕΝ δείχνει ) και η σωστή χρήση του μπορεί να απογειώσει μια λήψη, ενώ η λάθος χρήση του μπορεί να την καταστρέψει.

Τι είναι όμως κάδρο, πόσα κάδρα υπάρχουν και ποια είναι τα κατάλληλα για κάθε τύπο φωτογραφίας;

Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας όπου ο Stratos Agiani θα σου δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
30/06/2020

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΔΡΟ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X