ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: Ο ΚΙΤ 18-55 ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας θα δείξει πως ακόμα και με έναν 18-55 κιτ φακό μπορείς να βγάλεις καταπληκτικές φωτογραφίες.

Το φωτογραφικό κάδρο αποτελεί ένα εργαλείο σύνθεσης υψίστης σημασίας και ρόλου. Καθορίζει δραστικά το πώς και τι δείχνει μια φωτογραφία ( ή τι ΔΕΝ δείχνει ) και η σωστή χρήση του μπορεί να απογειώσει μια λήψη, ενώ η λάθος χρήση του μπορεί να την καταστρέψει.

Τι είναι όμως κάδρο, πόσα κάδρα υπάρχουν και ποια είναι τα κατάλληλα για κάθε τύπο φωτογραφίας;

Παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα Φωτογραφίας όπου ο Stratos Agiani θα σου δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα.

 




Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ; ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani θα μιλήσει για το κουμπί στην φωτογραφική σου μηχανή που μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφίες σου!  Η…

Σχόλια

  1. Πολύ καλησπέρα σας όχι απλά μπορεί να βγάλει εγώ προσωπικά όταν ξεκίνησα ερασιτεχνικά ξεκίνησα με 18-55 και μετά από οκτώ μήνες έβγαλα φωτογραφία και πήρα την πρώτη θέση στην έκθεση που κάναμε την περιοχή μαςμε θέμα net στο άπειρο αν θέλετε μπορώ να σας στείλω και τη φωτογραφία μου ευχαριστώ πάρα πολύ