ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΛΗΨΗ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

O Stratos Agiani στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξε πως αναβαθμίζεις τις flat λήψεις σου σε εντυπωσιακές κινηματογραφικές φωτογραφίες με εκπληκτικό φωτισμό.

Σου έχει τύχει σίγουρα: κάποιες φωτογραφίες σου βγαίνουν flat χωρίς εντυπωσιακά στοιχεία, ότι και να κάνεις.

Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μια flat λήψη αποτελεί εξαιρετικό σημείο έναρξης ώστε να γίνει μια εντυπωσιακή φωτογραφία με την κατάλληλη επεξεργασία.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop ο Stratos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα πως ξεκινάει με μία πολύ απλή φωτογραφία και καταλήγει να έχει μια άκρως μεταμορφωμένη και εντυπωσιακή λήψη. Και όλα αυτά με μη καταστροφικό τρόπο!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop και μάθε πως να δίνεις νέα ζωή στις φωτογραφίες σου, με καλαίσθητο τρόπο.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΑΠΟ ΑΠΛΗ ΛΗΨΗ ΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X