ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΙΔΕΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου έχω ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ σεμινάριο όπου θα σου δείξω πως να βγάζεις πανέμορφες φθινοπωρινές φωτογραφίες με ρυθμίσεις!

 

Σήμερα έχω για εσένα κάτι special. Ένα ολόκληρο σεμινάριο φωτογραφίας, που κανονικά έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ τα μέλη με συνδρομή απεριόριστης πρόσβασης.

Όπως ξέρουμε όλοι το Φθινόπωρο αποτελεί μια εκπληκτική περίοδο για φωτογραφία: η θερμοκρασία είναι ιδανική, ο καιρός κάνει “παιχνίδια” και τα βουνά αλλά και οι πόλεις μεταμορφώνονται σε φωτογραφικούς καμβάδες. Για αυτό, σε αυτό το σεμινάριο θα δείξω πολλές φωτογραφικές ιδέες, με όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να μπορέσεις και εσύ να δημιουργήσεις φωτογραφίες που θα λατρέψεις

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό βίντεο /  ολόκληρο σεμινάριο φωτογραφίας και ανακάλυψε μοναδικές ιδέες για σουπερ φθινοπωρινές φωτογραφίες!

Μην ξεχνάς πως θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 
 

Θέλεις έναν ΔΩΡΕΑΝ ψηφιακό φωτογραφικό οδηγό με τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μπες στην λίστα αναμονής VIP της ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ Black Friday προσφοράς μας κι απόκτησε τον ΔΩΡΕΑΝ άμεσα!

Έρχεται η μεγαλύτερη προσφορά της Χρονιάς με -65%.

Μπες ΣΗΜΕΡΑ στην λίστα αναμονής για την μεγάλη Black Friday προσφορά μας και πάρε ΔΩΡΕΑΝ ένα ebook Με τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας και άλλες επιπλέον παροχές που θα δώσουμε σταδιακά μέχρι την ημέρα της Black Friday!

Η προσφορά θα δίνει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ για 1 ολόκληρο χρόνο σε:

  • 130+ μαθήματα φωτογραφίας σε μορφή βίντεο.
  • Νέα μαθήματα φωτογραφίας κάθε μήνα.
  • Πρόσβαση στα online σεμινάριο φωτογραφίας.
  • Πρόσβαση σε ΟΛΑ τα Replays των Online σεμιναρίων.
  • Πρόσβαση στην σειρά μαθημάτων “How I Shot IT”.
  • Πρόσβαση στην σειρά μαθημάτων “How I Edit”.
  • Επιπλέον bonus παροχές που θα ανακοινώσουμε σύντομα.
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΠΟΖΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ! ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα δείξω πως να βγάζεις πανέμορφες φωτογραφίες πορτραίτων αξιοποιώντας το φθινόπωρο αλλά και τον φυσικό φωτισμό!   Το φθινόπωρο είναι η πιο…

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας μιλάω για τους λόγους για τους οποίους δεν βλέπεις βελτίωση στις φωτογραφίες σου, καθώς και για το τι πρέπει να κάνεις…

Σχόλια