ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ REDMI NOTE 8 PRO. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ;

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Καλώς ήρθες Xiaomi!

Πριν από μερικές ημέρες η εταιρεία μου έστειλε το Redmi Note 8 Pro για να τεστάρω τις φωτογραφικές του ικανότητες για εσάς, ψύχραιμα και αντικειμενικά όπως πάντα. Το κινητό διαθέτει 3 φωτογραφικές ( Ultra wide, normal, x2 telephoto), επιπλέον macro mode και φυσικά 64mp!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά πρώτα δείγματα φωτογραφιών με το συγκεκριμένο κινητό. Θα συνεχίσουμε να το τεστάρουμε εντατικά ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για τις φωτογραφικές ικανότητες του και σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό Review που θα αναλύσουμε σε επίπεδο λήψεων και επεξεργασίας τα πάντα!

Πείτε μου τι θα θέλατε να τεστάρω στα σχόλια και ένας από εσάς θα κερδίσει ένα μάθημα της Ακαδημίας μας, όταν το review είναι στον αέρα.

Με εκτίμηση
Stratos A.

 

Μερικά Πρώτα Δείγματα

[envira-gallery id=”24698″]

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Γεια σας!
    Το έχω δει το note 8 pro σε αρκετά reviews αλλά κανένας δεν λέει ή δείχνει πως συμπεριφέρεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά με την εστίαση του φακού. Βέβαια βλέπω και από τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει ότι η macro είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά νομίζω πως γενικά οι φωτογραφίες του υστερούν σε χρώμα.