ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ REDMI NOTE 8 PRO. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ;

Καλώς ήρθες Xiaomi!

Πριν από μερικές ημέρες η εταιρεία μου έστειλε το Redmi Note 8 Pro για να τεστάρω τις φωτογραφικές του ικανότητες για εσάς, ψύχραιμα και αντικειμενικά όπως πάντα. Το κινητό διαθέτει 3 φωτογραφικές ( Ultra wide, normal, x2 telephoto), επιπλέον macro mode και φυσικά 64mp!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά πρώτα δείγματα φωτογραφιών με το συγκεκριμένο κινητό. Θα συνεχίσουμε να το τεστάρουμε εντατικά ώστε να έχουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για τις φωτογραφικές ικανότητες του και σύντομα θα ακολουθήσει αναλυτικό Review που θα αναλύσουμε σε επίπεδο λήψεων και επεξεργασίας τα πάντα!

Πείτε μου τι θα θέλατε να τεστάρω στα σχόλια και ένας από εσάς θα κερδίσει ένα μάθημα της Ακαδημίας μας, όταν το review είναι στον αέρα.

Με εκτίμηση
Stratos A.

 

Μερικά Πρώτα Δείγματα

 

1 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ REDMI NOTE 8 PRO. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ;"

  1. Γεια σας!
    Το έχω δει το note 8 pro σε αρκετά reviews αλλά κανένας δεν λέει ή δείχνει πως συμπεριφέρεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά με την εστίαση του φακού. Βέβαια βλέπω και από τις φωτογραφίες που έχεις τραβήξει ότι η macro είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αλλά νομίζω πως γενικά οι φωτογραφίες του υστερούν σε χρώμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X