Αποτελέσματα κλήρωσης απο το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο φωτογραφίας με κινητό στο Οινογένεσις!

Δες τα αποτελέσματα της κλήρωσης με τους τυχερούς από το Sold Out σεμινάριο φωτογραφίας με κινητό!

 

Μας πήρε λίγο παραπάνω χρόνο για την κλήρωση αλλά για καλό λόγο! Τονμ Ιανουάριο φροντίσαμε να αλλάξουμε τον τρόπο λειτουργίας της Ακαδημίας μας, να βελτιώσουμε τις υποδομές και να κάνουμε την εμπειρία πολύ καλύτερι για τους συνδρομητές μας!

Πλέον οι εργασίες έχουν ολοκληρωθεί και έφτασε η στιγμή να γίνει η κλήρωση ώστε οι τυχεροι και τυχερές να αποκτήσουν τα δώρα τους τα οποία έχουν αυξηθεί σαν ένα μικρό ευχαριστώ για την υπομονή σας.

Πιο συγκεκριμένα η κλήρωση έγινε για τα εξής δώρα:

  • 2 αντί για μια μια υποτροφία 1 έτους αξίας συνολικής αξίας 300,00 που δίνουν απεριόριστη πρόσβαση σε 130+ μαθήματα φωτογραφίας σε μορφή βίντεο.
  • 5 αντί για 3 φωτογραφικοί οδηγοί Photo Bits απο την Preset Tools συνολικής αξίας 250,00

 
Θέλεις να συμμετέχεις σε μελλοντικά events;

Αν ναί πάρα στο κουμπί και μπες στην λίστα αναμονής ώστε να ενημερωθείς και να προλάβεις μια θέση σε επόμενη δράση ή σεμινάριο μας.

 

Ποιος δίδαξε:

Stratos Agiani – Photographer / Educator / Creator

O Stratos Agiani είναι ένας βραβευμένος φωτογράφος, designer και educator.

Η δουλειά του έχει εκτεθεί στο Λονδίνο, στην Νέα Υόρκη αλλά και στην Ελλάδα. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 15.000 άτομα στην τέχνη της φωτογραφίας και της επεξεργασίας τόσο μέσα από τα σεμινάρια του όσο και από την Online Ακαδημία της CraftiusPRO που έχει ιδρύσει.

To στυλ του είναι δραματικό, αυθεντικό και κινηματογραφικό τόσο σε επίπεδο φωτογραφίας όσο και σε επεξεργασίας. Δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε φωτογράφιση κάτι που κάνει όποιον είναι μπροστά από την φακό του να χαλαρώνει και να βγάζει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε φωτογράφιση.

Έχει συνεργαστεί με το Περιοδικό ΦΩΤΟγράφος, την Sony, την Huawei τα Public και άλλους οργανισμούς αλλά και περιοδικά για την δημιουργία περιεχομένου, οργάνωση σεμιναρίων και εκπαιδευτικών φωτογραφικών δράσεων.

Σε προσωπικό φωτογραφικό επίπεδο λατρεύει την φωτογραφία δρόμου και πορτραίτων, μίας και του επιτρέπει να γνωρίζει νέα άτομα, προορισμούς και πόλεις, καθώς και να τα αποτυπώνει μέσα από την μοναδική φωτογραφική του ματιά.


Δωρεάν Σεμινάριο φωτογραφίας Οινογένεσις (#8)

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΓΙΝΕ SOLD OUT. ΚΑΝΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ

 

Σε λιγότερο απο 48 ώρες το σεμινάριο έγινε sold out! Σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Μπορείς όμως να μπείς στην λίστα αναμονής ώστε να ενημερωθείς για το αν θα ακυρωθούν κάποιες εγγραφές αλλά και να ενημερωθείς για τυχών επανάληψη του ή για επόμενα σεμινάρια μας.


Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια