10 ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ LIGHTROOM ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΥΚΟΛΗ! Δωρεάν μάθημα Lightroom.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξω 10 κόλπα και δυνατότητες που θα επιταχύνουν την επεξεργασία φωτογραφιών αλλά και θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις καλύτερα αποτελέσματα!

 

Το Lightroom εδώ και χρόνια έχει μπει για τα καλά στην φωτογραφική μας ζωή. Παρόλα αυτά ελάχιστοι γνωρίζουν πως να το αξιοποιούν το μέγιστο, μίας και προσφέρει πολλές “κρυφές” λειτουργίες και ευκολίες που μένουν ανεκμετάλλευτες. Θέλεις να τις μάθεις;

Το Lightroom είναι ο βασιλιάς της επεξεργασίας φωτογραφίας. Μας επιτρέπει να γλυτώνουμε πολύ χρόνο στην επεξεργασία χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα των λήψεων μας. Πως θα σου φαινόταν όμως αν σου έλεγα πως μπορείς να γίνεις ακόμα πιο αποτελεσματικός / αποτελεσματική, να γλυτώσεις ακόμα περισσότερο χρόνο αλλά και να παίρνεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, μέσα από κρυφές λειτουργίες που μπορεί να μην γνώριζες;

Αν ακούγεται καλό, τότε το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom είναι για εσένα, μίας και θα σου δείξω δέκα λειτουργίες του Lightroom που θα κάνουν την ζωή σου εύκολη και θα μειώσουν ακόμα περισσότερο το χρόνο επεξεργασίας!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και ξεκλείδωσε νέες δυνατότητες επεξεργασίας!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!
 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Ο νέος φωτογραφικός οδηγός σε ψηφιακή μορφή EBOOK φέρνει συμβουλές, ιστορίες και τεχνικές για να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου!

Μπες στην VIP λίστα αναμονής και απέκτησε τον με έκπτωση!

Ο συγκεκριμένος οδηγός απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε έμπειρους φωτογράφους μιας και περιέχει για κάθε παράδειγμα όλες τις τεχνικές πληροφορίες και ρυθμίσεις, καθώς και την εικαστική σκέψη πίσω απο κάθε φωτογραφία.

Μέσα σε 70+ σελίδες θα βρείς παραδείγματα, ρυθμίσεις, οδηγό αγοράς φακών, συμβουλες και ιστορίες που θα σε βοηθήσουν στο να ξεκινήσεις γρήγορα και με επιτυχία την φωτογραφία δρόμου, με τον εξοπλισμό που έχεις.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΕΣ; ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική σύνθεσης που κατά την διάρκεια των λήψεων θα σε βοηθήσουν στο να πάρεις καλύτερα αποτελέσματα!…

Σχόλια