ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ LIGHTROOM CC

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ PHOTOSHOP ΚΑΙ LIGHTROOM

Δες πρώτος την νέα έκδοση του Lightroom και ανακάλυψε το Μέλλον της επεξεργασίας Φωτογραφίας με την CraftiusPRO και τον Strato Agiani

 

Με χαρά θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε ότι έχουμε στα χέρια μας την BETA έκδοση του νέου Lightroom, απευθείας από την Adobe.

Η νέα έκδοση φέρνει ριζικές αλλαγές και νέες δυνατότητες σε επίπεδο Interface αλλά και σε επίπεδο λειτουργικότητας.

Ο Stratos Agiani θα σου δείξει ζωντανά τις νέες δυνατότητες, το νέο Interface και θα απαντήσει Live στις ερωτήσεις σας.

 

Λεπτομέρειες εκδήλωσης:

Ημέρα: Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Ώρα: 19:30 – 20:30 – Ζωντανά

Τοποθεσία: επίσημη σελίδα της CraftiusPRO στο Facebook

( https://www.facebook.com/craftiuspro/ )

Συμμετοχή: Δωρεάν

Η ζωντανή παρουσίαση θα μαγνητοσκοπηθεί και θα είναι διαθέσιμη On demand για τα μέλη της CraftiusPRO.  

Αν θέλεις να ενημερωθεις όταν θα ειναι η παρουσιαση διαθέσιμη ξανά μετά το event μας, για να την παρακολουθήσεις μαγνητοσκοπημένη γράψου στην ενημερωτική μας λίστα με την φόρμα που θα βρείς κάτω απο το άρθρο.

Πώς να παρακολουθήσεις την παρουσίαση

Στις 19:15 μπες στο Facebook και άνοιξε την επίσημη σελίδα μας στην διεύθυνση ( https://www.facebook.com/craftiuspro/ ) . Εκεί θα δεις το Live Stream όταν ξεκινήσει και θα μπορέσεις να συμμετέχεις δωρεάν.

 

UPDATE!: Λόγω ανωτέρας βίας η παρουσίαση αναβάλλεται. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι Online το απόγευμα στο γραφείο. Ζητώ συγνώμη από όλους αλλά μια έκτακτη ανάγκη σητν οικογένεια απαιτεί την παρουσία μου. Θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση και νέα ημερομηνία σύντομα. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια