ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΡΕΤΡΟ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom o Statos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα πως να δημιουργήσεις ένα από τα πιο δημοφιλή looks φωτογραφίας πορτραίτου και γάμου, με το Lightroom! 

 Η χρωματική επεξεργασία φωτογραφιών πορτραίτων και γάμου αποτελεί μυστήριο για πολλούς νέους φωτογράφους. Πως παίρνουν μερικού φωτογράφοι εκπληκτικά χρώματα; Πως δίνουν αυτό το εντυπωσιακό look που σαρώνει σε Facebook και Instagram; 

 Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα πάρεις επιτέλους απαντήσεις!  

 Θα δεις βήμα βήμα την μεταμόρφωση μιας φωτογραφίας γάμου, και όχι μόνο αυτό αλλά θα πάρεις και τις γνώσεις που θα σου επιτρέψουν να παραμετροποιήσεις το συγκεκριμένο δημοφιλές look για να το κάνεις πραγματικά δικό σου!  

 Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο και άφησε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

 Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις follow στο Instagram όπου πλέον δημοσιεύουμε αποκλειστικά βίντεο με ιδέες ποζαρίσματος, τεχνικές φωτογράφισης και πολλά άλλα, που δεν θα βρεις εδώ ή στο YouTube! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια