ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ RETRO FILM LOOK

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Photoshop ο βραβευμένος Statos Agiani θα σου δείξει βήμα βήμα πως να δημιουργήσεις ένα retro film look με την χρήση textures και την βοήθεια του Photoshop, χωρίς την χρήση plugins! 

Όλοι λατρεύουν μια φωτογραφία πορτραίτου που θυμίζει πιο νοσταλγικές εποχές. Τα ρετρό χρώματα, τα σημάδια του φίλμ, αλλά και ιδιαίτερες αποχρώσεις έχουν κάτι που τραβάει την προσοχή, ειδικά στα social media.

Πως όμως μπορεί να πετύχει ένα ρεαλλιστικό retro film look με το Photoshop χωρίς υπερβολές;

 Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω ακριβώς αυτό!  

Θα δεις βήμα βήμα την μεταμόρφωση μιας φωτογραφίας πορτραιτου από μια ψηφιακή λήψη σε μια retro φωτογραφία, με την χρήση textures και ειδικών τεχνικών που κάνουν χρήση τα blending modes των Layers.

Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ τα textures που χρησιμοποιώ για να τα αξιοποιήσεις στις δικές σου φωτογραφίες!

 Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο και άφησε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

 Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις follow στο Instagram όπου πλέον δημοσιεύουμε αποκλειστικά βίντεο με ιδέες ποζαρίσματος, τεχνικές φωτογράφισης και πολλά άλλα, που δεν θα βρεις εδώ ή στο YouTube! 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια