ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Αγαπητά μέλη της φωτογραφικής μας οικογένειας.

Στο σημερινό μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani θα δείξει πως μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό ονειρικό Look στο Lightroom, σε δευτερόλεπτα!

Σχεδόν πάντα θέλουμε τα πορτραίτα μας να είναι πεντακάθαρα και να έχουν την μέγιστη δυνατή λεπτομέρεια που μπορούν να έχουν. Το κακό σε αυτή την περίπτωση είναι πως οι φωτογραφίες μας δείχνουν ψυχρές και “ψηφιακές”, μίας και χάνουν την μαγεία που ήταν κυρίαρχη στην αναλογική φωτογραφίας και  φίλμ.

Πλέον όμως με την βοήθεια του Lightroom μπορείς να πάρεις ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό dream look και να επαναφέρεις την μαγεία του φιλμ στις φωτογραφίες σου σε δευτερόλεπτα, με μη καταστροφικό τρόπο. 

Η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να κάνει μικρά θαύματα στις σωστές λήψεις, και θα βοηθήσει την δουλειά σου να ξεχωρίσει ανάμεσα σε χιλιάδες άλλες φωτογραφίες που “πάσχουν” από το ψηφιακό Look.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια