ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ.

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξω μια εκπληκτική τεχνική που θα σε βοηθήσει στο να σώζεις τις υποφωτισμένες – σκοτεινές φωτογραφίες σου!

 

Σίγουρα έχεις βγάλει φωτογραφίες που το κεντρικό θέμα είναι σκοτεινό ή γενικά η λήψη σου είναι πιο σκοτεινή από όσο πρέπει σε σημείο που πολλές φορές την καταστρέφει.

Μέχρι τώρα ίσως να πετούσες αυτές τις φωτογραφίες. Όχι πιά!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω πως να «ανασταίνεις» κυριολεκτικά λήψεις που είναι σκοτεινές και θεωρούσες ότι είναι μόνο για τον ….κάδο άχρηστων φωτογραφικών!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και μάθε πως να δίνεις νέα ζωή στις υποφωτισμένες σου φωτογραφίες, με εκπληκτικά αποτελέσματα!

Enjoy!
Κάνε κλικ εδώ για να βρείς το Preset που αναφέρει ο Στράτος.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

 

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ PHOTOSHOP: ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕ 3 ΚΛΙΚ!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Photoshop θα σου δείξω πώς με 3 κλικ μόνο μπορείς να δώσεις εκπληκτικά χρώματα στις φθινοπωρινές σου φωτογραφίες και όχι μόνο!   Όλοι έχουμε βγάλει φθινοπωρινές φωτογραφίες. Και σίγουρα μερικές φορές με απογοήτευση βλέπουμε…

ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ; ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν Μάθημα φωτογραφίας o Stratos Agiani θα μιλήσει για το κουμπί στην φωτογραφική σου μηχανή που μπορεί να βελτιώσει τις φωτογραφίες σου!  Η…

Σχόλια