ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας με το Lightroom θα δείξω βήμα βήμα πως επεξεργάστηκα την συγκεκριμένη φωτογραφία με σκοπό να πετύχω ένα εξαιρετικά κινηματογραφικό αποτέλεσμα.

 

Κακά τα ψέματα. Δεν γίνεται να περιμένουμε να υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες φωτισμού κάθε φορά που βγαίνουμε έξω να φωτογραφίσουμε. Οπότε είναι λογικό μερικές φορές να φωτογραφίζουμε ένα εντυπωσιακό σκηνικό αλλά τα χρώματα και ο φωτισμός να είναι εντελώς flat και αδιάφορος.

Εδώ λοιπόν έρχεται το Lightroom ( αλλά και το Photoshop Adobe Camera RAW ) να δώσει λύση. Πως; Μέσα από τις τεχνικές επεξεργασίας που θα σου δείξω, οι οποίες έχουν την ικανότητα θα αναβαθμίσουν μια flat λήψη σε μια απίστευτα κινηματογραφική φωτογραφία!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας θα αποκαλύψω τα πάντα: από το τι εργαλεία χρησιμοποιώ, ποιες ρυθμίσεις και επεμβάσεις κάνω με ποια σειρά και γιατί, αλλά και ποιο είναι το εικαστικό σκεπτικό πίσω από την επεξεργασία.

PRO TIP: Αν χρησιμοποιείς το Photoshop μπορείς να ακολουθήσεις και εσύ το μάθημα, μίας και τα εργαλεία του ADOBE CAMERA RAW είναι ακριβώς τα ίδια αυτά που θα βρεις στο Develop module του Lightroom.

 
 

Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Μπες στην VIP λίστα αναμονής για τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις!

 

Ο 2ος οδηγός μας έρχεται τον Μαϊο!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

 • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
 • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
 • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
 • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
 • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 500 αντίτυπα θα είναι διαθέσιμα!

Μπες στην λίστα αναμονής κάνοντας κλικ εδώ για να τον αποκτήσεις με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΠΩΣ ΡΥΘΜΙΖΩ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΗΣΗ. – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για το πως ρυθμίσω την φωτογραφική μου μηχανή για να βγάζω φωτογραφίες με εντυπωσιακά στοιχεία κίνησης. Η φωτογραφία…

ΜΑΘΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική φωτογραφίας που θα σε βοηθήσει στο να βγάζεις εντυπωσιακές και δημιουργικές φωτογραφίες, με τον εξοπλισμό που…

Σχόλια

 1. Καλημέρα Στράτο.
  Πολύ ωραίο το μάθημα ,όμως κάτι άφησες και δεν το ολοκλήρωσες. Τον ουρανό , αν δεν κάνω λάθος .
  Με την ευκαιρία σε ενημερώνω άκουσα πολύ προσεκτικά τις επισημάνσεις σου για κάποιες από τις φωτογραφίες μου στην κριτική φωτογραφιών Κόσμος Χωρίς Χρώμα και τις διόρθωσα (θα σου τις στείλω μεσώ mail για να μου πεις την γνώμη σου αν αυτό είναι εφικτό, και φυσικά σε ευχαριστώ πολύ)
  Επέτρεψε μου να καταχραστώ τον χρόνο σου ακόμα λίγο.
  Πολύ ωραία εργαλεία το photoshop και το lightroom όμως πρέπει να βγάζουμε φωτογραφίες και χωρίς την βοήθεια τους.
  Είμαι βέβαιος ότι όλες πλέον οι μοντέρνες φωτογραφικές έχουν την δυνατότητα με την πληθώρα των ρυθμίσεων που φέρουν να μπορούν να πετυχαίνουν πολύ καλά τελικά αποτελέσματα.
  Εδώ είναι και το σημείο κλειδί που με την εμπειρία σου θα βοηθήσεις με την ευρηματικότητα των μαθημάτων σου, και είμαι βέβαιος ότι θα μας εκπλήξεις.