ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξω πώς να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες τοπίου με σκοπό να τις δίνεις ένα πανέμορφο κινηματογραφικό look! 

 

Το φθινόπωρο / χειμώνας  εμφανίζεται συχνά ομίχλη, η οποία μεταμορφώνει καθημερινά landmarks σε εξαιρετικές ευκαιρίες για κινηματογραφικές λήψεις. 

Για να εκμεταλλευθούμε όμως τις λήψεις μας και τον εξοπλισμό μας στο έπακρο θα πρέπει να γνωρίζουμε και τις κατάλληλες τεχνικές επεξεργασίας. 

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξω βήμα βήμα πως επεξεργάστηκα με το Lightroom μια φωτογραφία τοπίου με ομίχλη και πως την μεταμόρφωσα τονικά αλλά και χρωματικά σε μια ατμοσφαιρική κινηματογραφική λήψη! 

Τα εργαλεία που θα δεις να χρησιμοποιώ υπάρχουν και στο Lightroom Mobile οπότε με ένα μάθημα θα μάθεις πώς να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου τόσο σε υπολογιστή όσο και σε ένα κινητό η tablet. 

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα μην ξεχνάς πως έχουμε πάνω από 75 μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom στην Ακαδημία μας και μπορείς να πάρεις απεριόριστη πρόσβαση σε όλα αυτά, αλλά και σε όλα τα νέα μαθήματα με μια χαμηλή πληρωμή! 

Ανακάλυψε τα με κλικ εδώ.

 Enjoy! 
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξω πώς να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες τοπίου με που έβγαλες με το κινητό σου με εντυπωσιακά αποτελέσματα!    Πλέον οι φωτογραφικές μηχανές…

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ LIGHTROOM!

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα μάθεις πώς να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες για εντυπωσιακό contrast χρώματα και εμφάνιση. Πολλές φορές οι φωτογραφίες μας είναι “flat” χρωματικά,…

Σχόλια