ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ LIGHTROOM

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξω πώς να επεξεργάζεσαι φωτογραφίες τοπίου με που έβγαλες με το κινητό σου με εντυπωσιακά αποτελέσματα! 

 

Πλέον οι φωτογραφικές μηχανές των κινητών μας έχουν εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες τόσο σε επίπεδο λήψεων όσο και σε επίπεδο επεξεργασίας. 

 

Μπορούμε να δημιουργήσουμε πανέμορφες φωτογραφίες που ανταγωνίζονται αυτές των DSLR και Mirrorles φωτογραφικών μηχανών. 

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξω βήμα βήμα πως επεξεργάστηκα με το Lightroom μια φωτογραφία που έβγαλα με τα κινητό μου κατά την διάρκεια μιας βόλτας μέσα στην φύση! 

Τα εργαλεία που θα δεις να χρησιμοποιώ υπάρχουν και στο Lightroom Mobile οπότε με ένα μάθημα θα μάθεις πώς να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες σου τόσο σε υπολογιστή όσο και σε ένα κινητό η tablet. 

 

Αν σου αρέσει αυτό το μάθημα μην ξεχνάς πως έχουμε πάνω από 75 μαθήματα φωτογραφίας Photoshop και Lightroom στην Ακαδημία μας και μπορείς να πάρεις απεριόριστη πρόσβαση σε όλα αυτά, αλλά και σε όλα τα νέα μαθήματα με μια χαμηλή πληρωμή! 

 

Ανακάλυψε τα με

Enjoy! 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια