ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΣΑΣ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Μάθετε πως να εξαφανίζετε τα άσχημα highlights από τα πρόσωπα των πορτραίτων σας, σε δευτερόλεπτα με την βοήθεια του Lightroom. Μια πολύτιμη τεχνική για φωτογράφους πορτραίτων και γάμου.

Πολλές φορές φωτογραφίζουμε πορτραίτα ή γάμους και οι συνθήκες φωτισμού, το δέρμα ή το makeup δεν είναι ιδανικά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση άσχημων highlights τα οποία μπορεί να καταστρέψουν μια κατά τα άλλα εξαιρετική φωτογραφία.

Για αυτό , στο σημερινό μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani θα σας δείξει πως μπορείτε να απαλλαγείτε από τα ενοχλητικά Highlights, γρήγορα και αποτελεσματικά.

Η συγκεκριμένη τεχνική ειναι εξαιρετικά χρήσιμη, θα σας γλυτώσεις πολύ χρόνο αλλά και θα σας επιτρέψει να την εφαρμόσετε τόσο σε φωτογραφίες με ένα πρόσωπο όσο και σε φωτογραφίες με πολλά άτομα!

Παρακολουθήστε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και αφήστε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σας από κάτω για να σας βοηθήσουμε αν χρειαστεί!

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια