ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ CONTRAST ME 4 ΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom θα σου δείξει έναν δημιουργικό τρόπο ώστε να έχεις τον απόλυτο έλεγχο του contrast και της εμφάνισης των φωτογραφιών σου.

Μία καταπληκτική λήψη χάνει μεγάλο μέρος από την αξία της όταν το contrast δεν είναι σωστό. Ο κορεσμός των χρωμάτων, οι τόνοι αλλά και η λεπτομέρεια που υπάρχει στις φωτεινές και σκοτεινές περιοχές μίας φωτογραφίας επηρεάζονται από το contrast.

Όταν το contrast είναι λάθος, όλα τα παραπάνω είναι λάθος.

Οι περισσότεροι όμως φωτογράφοι, ενώ γνωρίζουν την σημασία του contrast χρησιμοποιούν τα λάθος εργαλεία στο Lightroom για να το διορθώσουν, με αμφίβολα αποτελέσματα.

Για αυτό σε αυτό το νέο δωρεάν μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani θα σου δείξει έναν μοναδικό τρόπο διόρθωσης του contrast που δεν έχεις ξαναδεί. Έτσι θα πάρεις τον απόλυτο έλεγχο του contrast των φωτογραφιών σου και θα μπορείς να δημιουργείς εξαιρετικές λήψεις, κάθε φορά!

Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο του νέου δωρεάν μαθήματος Lightroom και πάνε τις φωτογραφίες σου στο επόμενο επίπεδο!
Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια