ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΙΝΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

μαθημα φωτογραφιασ, σεμιναρια φωτογραφιασ

Μάθε πως να αξιοποιείς πλήρως την μηχανή σου και τα αρχεία RAW για να σώζεις τις υποφωτισμένες σου φωτογραφίες με εκπληκτικά αποτελέσματα.

Είμαστε σίγουροι ότι έχει τύχει να έχεις μπροστά σου ένα εντυπωσιακό σκηνικό το οποίο όμως παράγει απογοητευτικά αποτελέσματα όταν το φωτογραφίζεις.

Πολλές φορές δεν τρέχει κάτι με την μηχανή σου με τις ρυθμίσεις σου. Αντίθετα φταίει το υψηλό contrast ( μεγάλο δυναμικό εύρος ) που δεν μπορεί να “αντέξει” και να αποτυπώσει ο σένσορας σου.

Η μήπως μπορεί αλλά δεν το ξέρεις;

Χμ. Για να δουμε! Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom ο Stratos Agiani θα σου δείξει πως μπορείς γρήγορα και με εντυπωσιακά αποτελέσματα να σώζεις φωτογραφίες που φαίνονται “χαμένη υπόθεση” και να αποκαλύπτει κρυφή λεπτομέρεια που δεν ειναι αρχικά ορατή.

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και όπως πάντα αν έχεις απορίες μην διστάσεις να αφήσεις ένα σχόλιο ώστε να σε βοηθήσουμε άμεσα.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια