ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΠΩΣ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom σου δείχνει πώς να ρετουσάρεις τις φωτογραφίες σου και πώς να σβύνεις σκουπίδια και αντικείμενα με ένα κλικ.

Βγάζεις μια φωτογραφία, την ανοίγεις στον υπολογιστή σου και …. ΤΡΟΜΟΣ! Είναι γεμάτη μαύρα σκουπιδάκια, σκόνες και πολλά άλλα.

Το φαινόμενο γνωστό, ειδικά για κατόχους mirrorless φωτογραφικών μηχανών ή για κατόχους DSLR που βγάζουν φωτογραφίες με μεγάλα διαγράμματα.

Κάθε μικρός κόκκος σκόνης μπορεί να εμφανιστεί με την μορφή μαύρης κηλίδας και να καταστρέψει μια φωτογραφία, ειδικά αν δεν μπορείς να την ξανά βγάλεις γιατί πχ ήταν από ένα ταξίδι ή απλά γιατί δεν θα συναντήσεις τα φανταστικά σύννεφα που συνάντησες όταν έκανες την λήψη.

Για αυτό τον λόγο δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο δωρεάν μάθημα Lightroom στο οποίο ο Stratos Agiani εξηγεί σε απλή γλώσσα πως μπορείς να διορθώσεις τις φωτογραφίες σου και να σβύσεις κάθε ατέλεια με ένα κλικ!

Παρακολούθησε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα Lightroom και δάμασε τις δυνατότητες διόρθωσης που σου προσφέρει! Ποτέ ξανά φωτογραφία με σκουπίδια!
 Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις follow στο Instagram όπου πλέον δημοσιεύουμε αποκλειστικά βίντεο με ιδέες ποζαρίσματος, τεχνικές φωτογράφισης και πολλά άλλα, που δεν θα βρεις εδώ ή στο YouTube! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια