ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM: ΒΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Σε αυτό το δωρεάν μάθημα Lightroom o Statos Agiani θα σου δείξει πώς να βρίσκεις και να επιλέγεις πολύ γρήγορα τις καλύτερες λήψεις από ένα σετ παρόμοιων φωτογραφιών! 

 Σου έχει τύχει σίγουρα! Έχεις βγάλει πολλές φωτογραφίες σε ένα session και πρέπει να βρείς τις καλύτερες λήψεις. Και θέλεις να γίνει γρήγορα! Αλλά αυτό πολλές φορές είναι δύσκολο και χρονοβόρο ειδικά αν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα από πολλές παρόμοιες φωτογραφίες. 

 Για αυτό τον λόγο δημιούργησα το συγκεκριμένο δωρεάν μάθημα Lightroom στο οποίο θα σου δείξω μια τεχνική που δεν γνωρίζουν πολλοί. 

 Η συγκεκριμένη τεχνική θα σε γλιτώσει από πονοκεφάλους, ώρες αμφιβολίας και αναποφασιστικότητας αλλά και επιπλέον θα κάνε την επιλογή των τελικών φωτογραφιών μια ευχάριστη και δημιουργική υπόθεση.  

 Παρακολούθησε λοιπόν το βίντεο και άφησε μας τις εντυπώσεις και τα σχόλια / απορίες σου από κάτω για να σε βοηθήσουμε αν χρειαστεί! 

 Επιπλέον μην ξεχάσεις να κάνεις follow στο Instagram όπου πλέον δημοσιεύουμε αποκλειστικά βίντεο με ιδέες ποζαρίσματος, τεχνικές φωτογράφισης και πολλά άλλα, που δεν θα βρεις εδώ ή στο YouTube! 

Δες την κοινότητα μας κάνοντας κλικ εδώ.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια