ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 3 ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας σου δείχνει τρείς πόζες χεριών που θα σου λύσουν τα … .χέρια και είναι κατάλληλες για τις περιπτώσεις που φωτογραφίζεις κοπέλες που δεν είναι μοντέλα.

Τα χέρια είναι ένα από τα πιο δύσκολα μέρη του σώματος που καλείται να ποζάρει ένας φωτογράφος, ειδικά όταν φωτογραφίζει κοπέλες που δεν είναι μοντέλα.

Πως μπορεί να ποζάρει κάποιος τα χέρια αποτελεσματικά χωρίς να δείχνει η πόζα «στημένη» και «άκαμπτη»; Πως τα χέρια μπορούν να δώσουν στο σώμα μια εντελώς διαφορετική όψη; Και ποιες είναι οι παγίδες που πρέπει κάποιος να γνωρίζει πώς να αποφύγει;

Απαντήσεις σε όλα αυτά δίνει ο Stratos Agiani στο σημερινό μάθημα φωτογραφίας στο οποίο θα σου δείξει 3 διαφορετικές πόζες χεριών τις οποίες μπορείς να εφαρμόσεις τόσο εσύ όσο και το μοντέλο σου με πολύ μεγάλη ευκολία.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Το ήξερες ότι στην ακαδημία μας έχουμε ένα ολόκληρο μάθημα με πολλές περισσότερες πόζες και πρακτικές συμβουλές ώστε να ποζάρεις άτομα που δεν είναι μοντέλα, σαν επαγγελματίας;  

Δες το trailer του μαθήματος, απόκτησε το και μάθε πως να ποζάρεις οποιοδήποτε άτομο σαν επαγγελματίας! 

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 3 ΤΡΟΠΟΙ ΠΟΖΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΧΕΡΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X