5 ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω όχι μία, όχι 2 αλλά 5 τεχνικές που θα σε βοηθήσουν στο να κάνεις τις φωτογραφίες σου καλύτερες!

 

Το ήξερες πως με μερικές μικρές αλλαγές στον τρόπο που φωτογραφίζεις μπορείς να βγάλεις πολύ καλύτερες φωτογραφίες; Σε αυτό το μάθημα θα σου δείξω 5!

Το πως βγαίνει και τι κάνουμε κατ την λήψη μιας φωτογραφίας, παίζει τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της. Υπάρχουν πολλοί τρόπου για να αναβαθμίσουμε μια λήψη ώστε να γίνει επιτυχημένη, αλλά και πολλοί τρόποι να καταστρέψουμε μια φωτογραφία.

Για αυτό  στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας, θα σου δείξω 5 τρόπους και τεχνικές που μπορείς να εφαρμόσεις κατά την λήψη ώστε να αναβαθμίσεις το φωτογραφικό σου αποτέλεσμα, με τον εξοπλισμό που ήδη έχεις!

Φυσικά μπορείς να αξιοποιήσεις τον κάθε τρόπο / τεχνική μεμονωμένα αλλά και να τους συνδυάσεις για…. επικά αποτελέσματα!

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας το οποίο είμαι σίγουρος πως θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο!

Όπως πάντα θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 
 

 

Ο 2ος φωτογραφικός μας οδηγός είναι εδώ και ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ! Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Απόκτησε τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις, ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

 

Ο 2ος οδηγός μας είναι εδώ!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 330 από τα 500 συνολικά αντίτυπα είναι πλέον διαθέσιμα!

Πρόλαβε τι αντίτυπο σου ΣΗΜΕΡΑ με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΜΑΘΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙΣ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δείξω μια τεχνική φωτογραφίας που θα σε βοηθήσει στο να βγάζεις εντυπωσιακές και δημιουργικές φωτογραφίες, με τον εξοπλισμό που…

Σχόλια