ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου αποκαλύψει 5 συμβουλές για το πως να χρησιμοποιείς τις γραμμές ως στοιχείο σύνθεσης για καταπληκτικά πορτραίτα.

Πολλοί με ρωτάτε για πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στο να βγάζετε καλύτερα πορτραίτα, χωρίς την αγορά επιπλέον εξοπλισμού.

Για αυτό τον σκοπό δημιούργησα το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας στο οποίο θα σας δώσω 5 πρακτικές συμβουλές χρήσης των γραμμών ως στοιχείο σύνθεσης για να δημιουργείτε καλαίσθητες φωτογραφίες πορτραίτων.

Οι συγκεκριμένες συμβουλές / τεχνικές δουλεύουν καταπληκτικά για κάθε είδος πορτραίτου σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, αλλά και με φυσικό ή τεχνητό φωτισμό.

Παρακολουθήστε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθετε πως οι γραμμές μπορούν να βελτιώσουν τις φωτογραφίες σας, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό που ήδη έχετε.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

0 ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ "ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ"

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Η CraftiusPRO είναι η πρώτη online φωτογραφική ακαδημία που προσφέρει αποκλειστικά μαθήματα για Photoshop / Lightroom και φωτογραφία, τόσο για ερασιτέχνες όσο και για επαγγελματίες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

CraftiusPRO

Γενική Επικοινωνία
info [@] craftiuspro.gr

Τμημα υποστήριξης
helpdesk [@] craftiuspro.gr

Τμημα πωλήσεων
sales [@] craftiuspro.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ VIP ΛΙΣΤΑ

Κανε εγγραφή στην ενημερωτική μας λίστα για εβδομαδιαίες αποκλειστικές προσφορέ και μαθήματα Photoshop, Lightroom και Φωτογραφίας! Επιπλέον με την εγγραφή σου πάρε ΔΩΡΕΑΝ τον οδηγό μας για Sharp φωτογραφίες με απίστευτη λεπτομέρεια!

Εγγραφή


Υποστηρίζουμε ασφαλείς συναλλαγές και δόσεις μέσα από την Τράπεζα Πειραιώς

top
Υλοποίηση Lightform Digital Communication (c) 2006 - 2015
X