ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 5 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΡΤΡΑΙΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΓΡΑΜΜΩΝ

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ - ΜΑΘΗΜΑΤΑ PHOTOSHOP - ΜΑΘΗΜΑΤΑ LIGHTROOM

Ο Stratos Agiani σε αυτό το δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου αποκαλύψει 5 συμβουλές για το πως να χρησιμοποιείς τις γραμμές ως στοιχείο σύνθεσης για καταπληκτικά πορτραίτα.

Πολλοί με ρωτάτε για πρακτικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στο να βγάζετε καλύτερα πορτραίτα, χωρίς την αγορά επιπλέον εξοπλισμού.

Για αυτό τον σκοπό δημιούργησα το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας στο οποίο θα σας δώσω 5 πρακτικές συμβουλές χρήσης των γραμμών ως στοιχείο σύνθεσης για να δημιουργείτε καλαίσθητες φωτογραφίες πορτραίτων.

Οι συγκεκριμένες συμβουλές / τεχνικές δουλεύουν καταπληκτικά για κάθε είδος πορτραίτου σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, αλλά και με φυσικό ή τεχνητό φωτισμό.

Παρακολουθήστε λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθετε πως οι γραμμές μπορούν να βελτιώσουν τις φωτογραφίες σας, χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό που ήδη έχετε.

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα,για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια