10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΩΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ: ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ! ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα μιλήσω για 10 λόγους για τους οποίους αξίζει να αλλάξεις το σώμα της μηχανής σου, με τρόπο που δεν θα πετάξει άδικα τα χρήματα σου.

 

Αν θέλεις να αλλάξεις ή να αγοράσεις ένα σώμα φωτογραφικής μηχανής οι επιλογές είναι πραγματικά άπειρες. Το ίδιο και οι χάλια απαντήσεις σε forums και φωτογραφικά groups.

Δεν με πιστεύεις; Κάνε μια ερώτηση σε ένα από αυτά, πάρε ποπ κορν και απόλαυσε την …. αρένα.

Πως λοιπόν επιλέγεις ένα νέο σώμα / φωτογραφική και πιο σωστά ΓΙΑΤΙ να επιλέξεις ένα νέο σώμα;

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα αναλύσω τους ΔΕΚΑ βασικούς λόγους τους οποίους πρέπει να προσέξεις όταν θέλεις να αλλάξεις σώμα.

Επιπλέον αν θέλεις να αγοράσεις φωτογραφική μηχανή, θα μάθεις τα ΔΕΚΑ σημεία που πρέπει να δώσεις βάση, ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες σου, πριν ξοδέψεις τα χρήματα σου.

Δες το μάθημα και το και share. Πλιζ! Βοήθα ντε να μας μάθουν και άλλοι! Lets GO!
 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας; Μόνο  αντίτυπα πλέον διαθέσιμα απο την 2η έκδοση και πάμε για SOLD OUT ΞΑΝΑ

Πρόλαβε το δικό σου κάνοντας κλικ εδώ!

Αν προλάβεις να αποκτήσεις ένα από τα πακέτα  θα έχεις:

  • 30 κάρτεςμε διαφορετικές τεχνικές σύνθεσης
  • 145+ιδέες φωτογράφισης
  • 120+πρακτικά παραδείγματα
  • 100ερωτήσεις αξιολόγησης της δουλειάς σου

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια

  1. Πολυ ωραια το μαθημα αλλα ειναι χωρις οριο η αναζητηση σωματος και εξοπλισμου μαλλον θα ,εινουμε στα υπαρχοντα και με την βοηθεια του οδηγου και με την προσωπικη φαντασια- εμπειρια προχωραμε.

  2. Πολύ συνοπτικό το μάθημα, και φυσικά πολύ ενδιαφέρον για πολλούς νέους σχετικά φωτογράφους. Για να βοηθηθούν όμως θα χρειαστούν να επανέλθεις με απτά παραδείγματα.
    Αυτό συμβαίνει και ι άλλα μαθήματα σου π.χ. σε προηγούμενο μάθημα που παρακολούθησα για photoshop δεν μπόρεσα να βρω το εργαλείο φίλτρου Neural παρόλο ότι έχω την τελευταία έκδοση του photoshop.
    Τα μαθήματα σου είναι πάντα εξαιρετικά για ένα και μοναδικό λόγο : Έχεις κάνει το hobby σου επάγγελμα, και αυτό είναι αγάπη για αυτό που κάνεις!!!