ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – 3 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΩΤΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημαφωτογραφίας θα πω κάτι αντισυμβατικό που όμως θα σε βοηθήσει στο να βγάλεις καλύτερες φωτογραφίες και να μην χάνεις φωτογραφικές ευκαιρίες!

 

Δες τώρα τι γίνεται. Όλοι μα ΟΛΟΙ θα σου έχουν πει να βγάζεις φωτογραφίες που να είναι σωστά εκτεθειμένες ( ούτε πολύ σκοτεινές ούτε πολύ φωτεινές ) , σωστά;

Μάλιστα.

Αν θέλεις να ακολουθήσεις την “περπατημένη οδό” κάνε αυτό.

Αν θέλεις όμως να ξεκλειδώσεις νέες δημιουργικές δυνατότητες και σου αρέσει η περιπέτεια αλλά και να βγάζεις φωτογραφίες που άλλοι θα έχαναν ή δεν θα έβγαζαν καν συνέχισε την ανάγνωση.

Το μυστικό είναι πως πρέπει να υποφωτίζεις σε πολλές περιπτώσεις τις φωτογραφίες σου κατά -0,3, -0,7 ή ακόμα και κατά -1.0 stop. Και υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι που πρέπει να το κάνεις αυτό.

Αλλά δεν θα σου τους πω εδώ. Θα πρέπει να δεις το βίντεο με το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και στο οποίο θα σου δείξω πως μπορεί ο υποφωτισμός μιας φωτογραφίας να την μετατρέψει από αδιάφορη λήψη σε ΕΠΙΚΗ φωτογραφία!

Μην ξεχνάς πως θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σου για αυτό το μάθημα! Άφησε ένα σχόλιο. Τα διαβάζω όλα!

 
 

Έκπτωση έως -30% στους φωτογραφικούς μας οδηγούς ( ή έως -60% αν αποκτήσεις 2 μαζί! ) και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά! Αν προλάβεις!

 

 

Θέλεις να μάθεις 30 τεχνικές σύνθεσης φωτογραφίας με έναν πρωτοποριακό τρόπο που θα κάνει τις λήψεις σου πολύ καλύτερες, γρήγορα; Έχουμε έναν φωτογραφικό οδηγό για αυτό.  Θέλεις να μάθεις τις κατάλληλες ρυθμίσεις για 30 είδη φωτογραφίας και να έχεις πάνω από 900 φωτογραφικές ιδέες για να μην μένεις ποτέ από έμπνευση; Έχουμε έναν οδηγό και για αυτό. Θέλεις να ξεκινήσεις την φωτογραφία δρόμου αλλά δεν ξέρεις πως; Έχουμε τον απόλυτο οδηγό και για αυτό!

 

Απόκτησε λοιπόν έναν οδηγό με έκπτωση έως -30% ή 2 με συνολική έκπτωση έως -60% και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά!

Πάνω από 2.000 άτομα τους έχουν ήδη αποκτήσει και είδαν βελτίωση στις φωτογραφίες τους!

 

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ – ΜΑΘΕ ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου μάθω μια σχετικά άγνωστη τεχνική φωτογραφίας που θα σε βοηθήσει στο να βγάζεις εντυπωσιακές ασπρόμαυρες λήψεις   Η ασπρόμαυρη…

Σχόλια