ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑΝ!

Δωρεάν μαθήματα φωτογραφίας, σεμινάρια φωτογραφίας, μαθήματα φωτογραφίας

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα θα σου δείξω πως μπορείς να διπλασιάσεις πρακτικά την ανάλυση και τα Megapixel της φωτογραφικής σου μηχανής, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με μερικά κλικ!

Η computational φωτογραφία ( η φωτογραφία που υλοποιείται με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης ) πλέον αποτελεί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μέρος της φωτογραφικής τέχνης. Ξεκλειδώνει δυνατότητες που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ και μοιάζουν σχεδόν….. μαγικές!

Μία από αυτές τις δυνατότητες είναι ο αποτελεσματικός διπλασιασμός της ανάλυσης των φωτογραφιών που βγάζει η φωτογραφική σου, με εκπληκτική ποιότητα και λεπτομέρεια!

Το ήξερες ότι και εσύ πλέον έχεις αυτή την δυνατότητα και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς την ανάγκη αγοράς επιπλέον λογισμικού ή εξοπλισμού ( αρκεί να έχεις το Lightroom ή το Photoshop );

Αν όχι, παρακολούθησε το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και μάθε πως να διπλασιάσεις την ανάλυση των φωτογραφιών που βγάζει η φωτογραφική σου μηχανή, κινητό ή drone!

Enjoy!
 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

Σχόλια