5 ΤΕΧΙΚΕΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΑ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα  φωτογραφίας δίνω 5 τεχνικές και πρακτικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στο να βγάζεις πανέμορφα πανοράματα!

 

Δεν μπορείς να βρεις φρέσκους τρόπους να φωτογραφίσεις θέματα στον τόπο σου; Κανένα πρόβλημα! Δοκίμασε να δημιουργήσεις πανοράματα και θα δεις πως θα ανακαλύψεις δεκάδες νέες φωτογραφικές ευκαιρίες!

Απλά, για να πάρεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα χρειαστεί αν γνωρίζεις τόσο τις κατάλληλες ρυθμίσεις όσο και μικρά μυστικά που έχουν να κάνουν με τον τρόπο λήψεων για πανοράματα.

Για αυτό στο σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας θα σου δώσω 5 πρακτικές συμβουλές που θα “ξεκλειδώσουν” τα μυστικά των πανοραμάτων και αφορούν:

  • Κατάλληλες ρυθμίσεις
  • Πως να τραβάς φωτογραφίες για τα μέγιστα αποτελέσματα
  • Πως να δημιουργείς πανοράματα με τεράστιο δυναμικό εύρος και λεπτομέρεια
  • Και πολλά άλλα μικρά και μεγάλα μυστικά

Δες λοιπόν το σημερινό δωρεάν μάθημα φωτογραφίας και ξεκλείδωσε τον μαγικό κόσμο των εντυπωσιακών πανοραμάτων!

Αναμένω την γνώμη σου στα σχόλια!

Enjoy!

 

 

Θέλεις 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με Ρυθμίσεις και Συμβουλές; Μπες στην VIP λίστα αναμονής για τον ΝΕΟ μας φωτογραφικό οδηγό με 30 ιδέες δημιουργικής φωτογραφίας με προτεινόμενες ρυθμίσεις!


Ο 2ος οδηγός μας έρχεται τον Μαϊο!

Δυσκολεύεσαι να βρεις θέματα για φωτογράφιση; Έχεις επενδύσει σε μια φωτογραφική μηχανή και φακούς αλλά δεν ξέρεις τι να φωτογραφίσεις;

Αν ναι τότε σου δίνουμε 30 ιδέες φωτογράφισης ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ μέσα από τον ΝΕΟ μας οδηγό φωτογραφίας Photo bits 002!

Ο συγκεκριμένος οδηγός θα αποτελέσει μια αστείρευτη πηγή ιδεών και έμπνευσης που θα ενεργοποιήσει την δημιουργικότητα σου και θα σε κάνει να φωτογραφίζεις περισσότερο, με χαρα και όρεξη!

 

  • 30 κάρτεςμε 30 διαφορετικές δημιουργικές ιδέες φωτογραφίας
  • Σου δίνουμε ΟΛΕΣ τις προτεινόμενες ρυθμίσεις για κάθε φωτογραφική ιδέα
  • 120παραδείγματα με φωτογραφίες
  • 900 πιθανές ιδέες φωτογραφισης αν συνδιάσεις 2 ιδέες σε μία
  • Μια αστείρευτη πηγη φωτογραφικών ιδεών

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μόνο 500 αντίτυπα θα είναι διαθέσιμα!

Μπες στην λίστα αναμονής κάνοντας κλικ εδώ για να τον αποκτήσεις με ΜΕΓΑΛΗ έκπτωση και επιπλέον παροχές!

 

Με εκτίμηση
Stratos Agiani

 

Αν σου άρεσε το συγκεκριμένο μάθημα μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στo ΝΕΟ κανάλι μας στο Youtube καθώς και στην ενημερωτική μας λίστα, για να λάβεις τον δωρεάν οδηγό μας για super sharp φωτογραφίες, και επιπλέον να λαμβάνεις όλα τα νέα μαθήματα απευθείας στο email σου!

Συνέχισε να μαθαίνεις

1 ΩΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Φωτογραφία εξωφύλλου: Δήμος Μαυράκης   Στο σημερινό δωρεάν μάθημα  φωτογραφίας σας έχω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ βίντεο 1+ ώρας γεμάτο με πρακτικές συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες  …

ΔΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ SHARPENING ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΟΥ! – ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ LIGHTROOM

Στο σημερινό δωρεάν μάθημα επεξεργασίας φωτογραφίας θα σου δείξω τεχνικές που μπορούν να αποκαλύψουν κρυφές λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σου!   Βγάζεις φωτογραφίες με τον εξοπλισμό σου…

Σχόλια